Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

N Kolay 43. İstanbul Maratonu tanıtıldı

7 Kasım Pazar günü koşulacak N Kolay 43. İstanbul Maratonu’nun tanıtım toplantısı Şişli’deki Swissotel’de düzenlendi. Maratonda yer alacak sporcuların giyeceği üç farklı renkteki özel tasarım tişörtler, “drone”lar tarafından gerçekleştirilen defileyle tanıtıldı.

İmamoğlu: “İstanbul’da yaşayan herkes hayatında bir kez olsa bile, köprüden yürüyerek veya koşarak geçmeli”

Toplantıda konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İlerleyen yıllarda gerek sporcu yetiştirme, gerek tesisleşme, gerekse uluslararası organizasyonlar düzenleme konusunda İstanbul’u çok farklı noktalara taşıyacağımıza ve hep birlikte bu muhteşem kentte olimpiyatlara ev sahipliği yapma gururunu yaşayacağımıza tüm kalbimle inanıyorum” dedi.

N Kolay İstanbul Maratonu’nun, dünyada iki kıta arasında koşulan tek yarış olduğu için eşsiz bir organizasyon olduğunu vurgulayan İmamoğlu, “Bu şehrin detaylarını keşfetmenin belki de en güzel anı, en sağlıklı, en eğlenceli yollarından birisi, bu maratonun bir parçası olabilmek. İstanbul’da yaşayan herkes hayatında bir kez olsa bile, mutlaka o köprüden bence yürüyerek ya da koşarak geçebilmeli” diye konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.