Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Mısır-Yunanistan-GKRY bildirisi: “Ankara, Mısır’ın Akdeniz’deki pozisyonunu hâlâ anlayabilmiş değil” – Aydın Sezer ile söyleşi

Yunanistan, Kıbrıs Cumhuriyeti ve Mısır liderleri, Atina’da dokuzuncusu düzenlenen üçlü zirvede Türkiye’nin Doğu Akdeniz’deki eylemlerini kınayan ortak bir bildiri yayımladı. Bildiriyi ve bildiriye tepki olarak kaleme alınan Türkiye Dışişleri Bakanlığı açıklamasını, Medya Günlüğü yazarı Aydın Sezer analiz etti. Sezer’e göre cevaben kaleme alınan metin öyle çelişkilerle dolu ve Türkiye’yi öyle zayıf konumlandırıyor ki, yazan kişi katiyen Dışişleri Bakanlığı mensubu olamaz.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler