Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Turkish Airlines EuroLeague’de beşinci hafta başlıyor: Anadolu Efes ilk galibiyeti için parkede – Fenerbahçe Beko’nun rakibi güçlü Real Madrid

Turkish Airlines EuroLeague’de 2021-2022 sezonunun beşinci haftası bugün oynanacak maçlarla başlayacak. Bugün (21 Ekim) saat 20.00’de Anadolu Efes, UNICS Kazan’ı konuk ederken Fenerbahçe Beko, saat 22.00’de deplasmanda Real Madrid’in rakibi olacak.

Anadolu Efes, sezonun ilk çift maç haftasının ardından üst üste dördüncü mağlubiyetini yaşadı ve Bayern Münih, Zalgiris Kaunas’la birlikte galibiyeti olmayan üç takımdan biri konumunda. Art arda Real Madrid, CSKA Moskova, LDLC ASVEL ve AX Armani Exchange Milan ile karşılaşarak sezona zor bir fikstürle başlayan Anadolu Efes, görece zayıf rakibi UNICS Kazan’la Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynayacağı maç ile çıkışa geçmek istiyor.

Anadolu Efes, ING Basketbol Süper Ligi’nde Fenerbahçe Beko’yla karşılaştığı gün Elijah Bryant ile iki yıllığına anlaştığını duyurmuştu. Son olarak Milwaukee Bucks kadrosunda NBA şampiyonluğu yaşayan Bryant’ın, sezon başı itibarıyla Vasilije Micic’in omuzlarına binen yükü hafifletmesi bekleniyor.

Üst üste farklı kazanılan UNICS Kazan ve Anadolu Efes maçlarıyla moral bulan Fenerbahçe Beko, Efes’in aksine nispeten rahat bir fikstürden oldukça zor bir fikstüre girerken ilk durakta Real Madrid ile karşılaşacak. Son iki karşılaşmada Devin Booker, Marial Shayok ve Şehmus Hazer’den beklediğine yakın katkı alan Fenerbahçe, üçüncü galibiyetini almak istiyor. Real Madrid ise EuroLeague’deki 3-1 dereceye sahip beş zirve takipçisinden biri.

Beşinci haftanın beş karşılaşması bugün oynanacak:

 Beşinci hafta öncesi Turkish Airlines EuroLeague’de puan durumu:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.