Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Tüm boyutları ile Erdoğan’ın “istenmeyen büyükelçiler” çıkışı – Uzman yorumcular anlatıyor

2010-2014 yılları arasında Türkiye’nin Vaşington Büyükelçisi olarak da görev yapmış olan, kıdemli diplomat emekli Büyükelçi Namık Tan, Medyascope ve Artı TV yorumcusu, eski diplomat Aydın Selcen, 2010-2014 yılları arasında Moskova Büyükelçisi olarak görev yapmış olan İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Sezgin, Reuters haber ajansı ABD Dışişleri Bakanlığı muhabiri Hümeyra Pamuk, Almanya’dan gazeteci Ayşegül Karakülhancı, Fransa’dan sosyolog Pınar Kılavuz ve Hollanda’dan gazeteci Yusuf Özkan yorum ve haberleriyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Türkiye’ye Osman Kavala hakkındaki Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi kararlarına uyma çağrısı yapan 10 ülkenin büyükelçilerini “istenmeyen kişi” ilan etme açıklamasını değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.