Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Turkish Airlines EuroLeague’de altıncı hafta başlıyor: Fenerbahçe Beko, namağlup Barcelona’yı ağırlıyor – Anadolu Efes, Panathinaikos OPAP’a konuk

Turkish Airlines EuroLeague’de 2021-2022 sezonunun ikinci çift maç haftası bugün oynanacak maçlarla başlayacak. Bugün (26 Ekim) saat 20.45’te Fenerbahçe Beko, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda Barcelona’yı ağırlarken Anadolu Efes, yarın saat 21.00’de Panathinaikos OPAP’a konuk olacak.

Fenerbahçe Beko, Real Madrid deplasmanıyla girdiği zorlu fikstürde evinde oynamasını avantaja çevirip sezonun namağlup iki takımından biri olan Barcelona’ya ilk mağlubiyetini tattırmak istiyor. Anadolu Efes ise galibiyet defterini açtığı UNICS Kazan maçının ardından ligin zayıf takımlarından Panathinaikos OPAP karşısında üst üste ikinci galibiyetini almanın peşinde.

2021-2022 Turkish Airlines EuroLeague sezonunun ikinci çift maç haftasına Fenerbahçe Beko iki galibiyet – üç mağlubiyet, Anadolu Efes bir galibiyet – dört mağlubiyetle giriyor.

EuroLeague’de altıncı haftanın programı şöyle:

Altıncı hafta öncesi Turkish Airlines EuroLeague’de puan durumu:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler