Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a video yanıtı: “‘Oynatalım Uğurcuğum’ siyasetinde sana başarılar diliyorum”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında kendisini video ile hedef alan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sosyal medyadan yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, “Sevgili Şahsım, görüyorum ki muhalefet olmayı iyice kabullenmişsin. ‘Oynatalım Uğurcuğum’ siyasetinde sana başarılar diliyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP TBMM grup toplantısında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu sert sözlerle hedef aldı. Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun 2019 yılında Ankara-Çubuk’taki şehit cenazesinde uğradığı linç girişiminin görüntülerinin de yer aldığı bir video izletti.

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: “Görüyorum ki muhalefet olmayı iyice kabullenmişsin”

Erdoğan’a Twitter’dan yanıt veren Kılıçdaroğlu ise “Şahıs, grup konuşması yapıyor, dakikalarca videolarımı gösteriyor. Sevgili Şahsım, görüyorum ki muhalefet olmayı iyice kabullenmişsin. ‘Oynatalım Uğurcuğum’ siyasetinde sana başarılar diliyorum” paylaşımında bulundu.

CHP’den Erdoğan’a: “Partimiz de liderimiz de tehditlere boyun eğmez”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kılıçdaroğlu’na yönelik sözlerine ilişkin CHP’nin Twitter hesabından da yanıt verildi. Erdoğan’a seslenilen açıklama şöyle: “Bugün, partisinin grup toplantısında, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik linç ve saldırı görüntülerini izleten AKP Genel Başkanı, bu videoyla azmettiricisi olduğu suçları üstlenmiştir. Er meydanından kaçma Erdoğan, geliyor gelmekte olan. Savaş meydanlarında kurulan Cumhuriyet Halk Partisi, Kuvayi Milliye’nin özüdür. Partimiz de liderimiz de tehditlere boyun eğmez. Bu ahlaksızlığı aynen iade ederiz. Yüreğin yetiyorsa, kendi seçeceğin bir kanalda Genel Başkanımız’ın karşısına çık @RTErdogan

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.