Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Turkish Airlines EuroLeague’de altıncı hafta devam ediyor: Fenerbahçe Beko, Real Madrid’in ardından Barcelona karşısında da son topta yıkıldı – Anadolu Efes, Panathinaikos OPAP deplasmanında

Turkish Airlines EuroLeague’de 2021-2022 sezonun ikinci çift maç haftasının ilk ayağında ilk günü geride bıraktık. Temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko, altıncı hafta öncesi namağlup iki takımdan biri olan Barcelona’ya, Nikola Mirotic’in son topta bulduğu zor basketle 74-76 mağlup oldu.

Temsilcimiz Real Madrid deplasmanının ardından Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda, güzel bir atmosferde oynanan maçta üst üste ikinci kez yürek burkan bir mağlubiyet yaşadı. İkinci çeyrek dışında iyi bir maç çıkaran Fenerbahçe Beko, Devin Booker’ın skoru 74-74’e getiren harika sekansının ardından bu sezon geçen sezondan daha kararlı bir görüntü çizen Nikola Mirotic’in son saniye isabetine engel olamadı.

Jan Vesely’nin 10/14 iki sayılık isabetle gösterdiği 24 sayı, 8 ribaundluk performans ve sakatlıktan istediği formda dönemeyen Marko Guduric’in üç üçlükle 17 sayısı mağlubiyeti önlemek için yeterli olmadı. Barcelona’da Cory Higgins, Brandon Davis ve Nick Calathes çift hanelere çıkan isimler oldu.

Karşılaşmanın özet görüntüleri:

Anadolu Efes, OAKA’ya konuk oluyor

Çift maç haftasında galibiyet sayısını üçe çıkarmayan isteyen Anadolu Efes, ilk olarak bugün saat 21.00’de Atina’da Panathinaikos OPAP’a rakip oluyor. Anadolu Efes’te UNICS Kazan karşılaşmasında yeni transfer Elijah Bryant direkt olarak önemli sorumluluk üstlenirken pota altı rotasyonunda Filip Petrusev’in süresinin azaldığını gördük. Panathinaikos beş haftada tek galibiyetini Fenerbahçe karşısında aldı.

27 Ekim Çarşamba gününün temsilcimizin maçı dışındaki üç karşılaşmasının programı şu şekilde:

·       UNICS Kazan – Bitci Baskonia l 19.00

·       Zenit St. Petersburg – Real Madrid l 20.00

·       LDLC ASVEL – CSKA Moskova l 21.00

Yazan: Sedat Efekan Özener

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.