Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

ING Basketbol Süper Ligi’nde altıncı hafta başlıyor: Fenerbahçe Beko, Gaziantep Basketbol’u ağırlıyor – Anadolu Efes, Tofaş deplasmanında

ING Basketbol Süper Ligi’nin (BSL) altıncı haftası, 30 Ekim Cumartesi oynanacak dört maçla başlıyor.

Galatasaray NEF, Frutti Extra Bursaspor’u ağırlıyor

Hafta içinde FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde (BCL) ilk mağlubiyetini yaşayan Galatasaray NEF, 7DAYS EuroCup’ta ilk galibiyetini alan Frutti Extra Bursaspor’u ağırlayacak. Haftanın önemli maçı 30 Ekim Cumartesi saat 18.00’de oynanacak. Cumartesi gününün diğer maçlarında Türk Telekom Bahçeşehir Koleji’ni, Beşiktaş Icrypex, Yukatel Merkezefendi Belediyesi’ni, Büyükçekmece, Aliağa Petkim’i ağırlayacak.

Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes 31 Ekim Pazar günü parkeye çıkıyor

Turkish Airlines EuroLeague’de çift maç haftasını iki mağlubiyetle geçen Fenerbahçe Beko, 31 Ekim Pazar günü 15.30’da Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda Gaziantep’i konuk ediyor. Pazar günü Pınar Karşıyaka Semt77 Yalovaspor’u konuk ederken Anadolu Efes, altıncı haftanın kapanış maçında (20.15) Bursa’da Tofaş ile karşılaşacak.

Takımda çıkan koronavirüs vakaları sebebiyle beşinci haftadaki Büyükçekmece maçı ertelenen Darüşşafaka, bu hafta da parkeye çıkmayacak. HDI Sigorta Afyon Belediyesi – Darüşşafaka maçı ertelendi. 

ING Basketbol Süper Ligi’nde beşinci haftanın sonuçları ve puan durumu:

ING Basketbol Süper Ligi’nde altıncı haftanın programı:

Basketbol Süper Ligi’nin beşinci haftanın en iyi 10 hareketini hatırlayalım:

Yazan: Sedat Efekan Özener

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.