Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Turkish Airlines EuroLeague’de yedinci hafta devam ediyor: Fenerbahçe Beko, Olympiakos maçında da son topta kaybetti – Anadolu Efes, Zalgiris Kaunas karşısında galibiyet için parkede

Turkish Airlines EuroLeague’de 2021-2022 sezonun ikinci çift maç haftasının son gününe (29 Ekim) girildi. Fenerbahçe Beko, Pire’de Olympiakos’a 67-65 mağlup oldu. 

Temsilcimiz Real Madrid ve Barcelona maçlarından sonra üst üste üçüncü kez son topa kalan maçta parkeden mağlup ayrıldı. İkinci yarıda savunmada büyük eforla rakibini 22 sayıda tutan Fenerbahçe Beko, takım ruhunu sahaya yansıttığı maçta eski oyuncusu Kostas Sloukas’ın bulduğu zor basket ve Marko Guduric isabetsiz üçlüğü sonucu beşinci mağlubiyetini yaşadı.

Olympiakos’ta Kostas Sloukas 14 sayı, 5 asistle takımına liderlik ederken Fenerbahçe’de Jan Vesely 14 sayı, 9 ribaund ve Marko Guduric 10 sayı, 4 ribaund, 4 asist ile öne çıkan isimler oldular.

Karşılaşmanın özet görüntüleri:

Anadolu Efes, Zalgiris Kaunas’ı ağırlıyor

Dün (28 Ekim) oynanan dört karşılaşmanın ardından Turkish Airlines EuroLeague’de bugün beş maça sahne olacak. Panathinaikos deplasmanında şevk kırıcı bir mağlubiyet alan Anadolu Efes, bugün (29 Ekim) saat 20.30’da Sinan Erdem Spor Salonu’nda Zalgiris Kaunas’ı konuk ediyor. Zalgiris 18 takım içinde henüz galibiyetle tanışamamış tek takım iken Anadolu Efes bu maçın çıkış maçı olmasını umuyor.

29 Ekim Cuma gününün diğer dört karşılaşmasının programı şu şekilde:

·       UNICS Kazan – Real Madrid l 19.00

·       Zenit St Petersburg – Bitci Baskonia l 20.00

·       Monaco – CSKA Moskova l 21.00

·       Panathinaikos OPAP – LDLC ASVEL l 21.00

Yazan: Sedat Efekan Özener

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.