Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Boca Juniors Başkan Yardımcısı Juan Roman Riquelme, mağlubiyet sonrası futbolcuları otobüsten indirtti

Boca Juniors, Arjantin Ligi’nin 19. haftasında evinde Gimnasia La Plata’ya 1-0 mağlup oldu. Alınan bu mağlubiyet ile lig lideri River Plate’in 13 puan gerisine düşen Boca’da sinirler gerildi. Arjantin futbolunun yetiştirdiği en büyük değerlerden, günümüzde Boca Juniors’un ikinci başkanlığını yapmakta olan Juan Roman Riquelme, mağlubiyet sonrası futbolcuları takım otobüsünden indirip sert bir konuşma yaptı.

Juan Roman Riquelme, futbolcuları otobüsten indirtti

Arjantin Ligi ekiplerinden Boca Juniors’ta kötü gidişat devam ediyor. Geçen hafta Velez Sarsfield’a yenilen Boca, bu hafta da evinde Gimnasia La Plata’ya 1-0 mağlup oldu. Bombonera Stadyumu’nda alınan mağlubiyet, Sebastian Battaglia’nın takımının Copa Libertadores 2022’ye katılabilme umutlarını zora soktu. Ancak karşılaşma sonrası yaşananlar, alınan mağlubiyetin önüne geçti. Boca Juniors’un ikinci başkanlığını yapan Juan Roman Riquelme, futbolcuları takım otobüsünden indirip sert bir konuşma yaptı. Arjantin basınına göre yaklaşık 10 dakika süren konuşmada Riquelme’nin oldukça sinirli olduğu görüldü. 

Juan Roman Riquelme’nin futbolcuları takım otobüsünden indirdiği anlar:

https://twitter.com/PlanetaBoca/status/1454631875327242245?s=20

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.