Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sergio Agüero’nun kalbinde ritim bozukluğu tespit edildi

İspanya LaLiga ekiplerinden Barcelona’nın Arjantinli futbolcusu Sergio Agüero, takımının geçen cumartesi günü (30 Ekim) oynadığı Alaves karşılaşmasında nefes darlığı çekmesi nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. İspanyol basınından Sport‘un haberine göre ambulans ile hastaneye kaldırılan Agüero’nun kalbinde ritim bozukluğu tespit edildi.

2021-2022 sezonu öncesi Manchester City’den Barcelona’ya transfer olan Sergio Agüero, yeni kulübünde büyük talihsizlikler yaşamaya devam ediyor. Sakatlığı nedeniyle uzun süre Barcelona formasını terletemeyen Agüero, geçen cumartesi günü (30 Ekim) oynanan Alaves karşılaşmasında nefes darlığı çekmesi nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kaldı. Ambulans ile hastaneye kaldırılan Arjantinli yıldızın durumu belli oldu. İspanyol basınından Sport’un haberine göre göğsünde hissettiği rahatsızlık sonrası yapılan testlerde, Agüero’nun kalbinde aritmi yani ritim bozukluğuna rastlandı. 

El Pais‘in haberine göre Agüero, yaklaşık 10 gün önce de benzer bir sorunu yaşadı. Öte yandan Agüero’nun 12 yaşında da benzer bir olay yaşaması, yetkilileri daha temkinli olmaya itiyor. Arjantinli yıldız, kendisine yapılan testler sona erene kadar forma giyemeyecek. Agüero’nun futbol kariyerinin yaşanan süreçten nasıl etkileneceği ise henüz belli değil. 

Sergio Agüero’nun hayat hikayesine bu bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.