Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Turkish Airlines EuroLeague’de sekizinci hafta başlıyor: Fenerbahçe Beko, CSKA Moskova’ya konuk – Anadolu Efes, Zenit St Petersburg’u ağırlıyor

Turkish Airlines EuroLeague’de 2021-2022 sezonunun sekizinci haftası bugün oynanacak maçlarla başlıyor. Bugün (4 Kasım) saat 20.00’de Fenerbahçe Beko, Moskova’da CSKA’ya konuk olurken Anadolu Efes, yarın (5 Kasım) saat 20.30’da Zenit St Petersburg’u Sinan Erdem Spor Salonu’nda konuk edecek.

Real Madrid, Barcelona ve Olympiakos maçlarını son topta kaybeden Fenerbahçe, zorlu CSKA Moskova deplasmanında mağlubiyet serisini bozmak istiyor. CSKA da geride bıraktığımız çift maç haftasını ikide sıfırla geçti.

Anadolu Efes ise 2020-21 sezonunu anımsattığı Zalgiris Kaunas maçındaki performansını, daha güçlü bir rakip karşısında tekrarlayıp tekrarlayamayacağını test edecek. Sekizinci hafta öncesi iki temsilcimizin de ikişer galibiyeti, beşer mağlubiyeti bulunuyor.

Turkish Airlines EuroLeague’de sekizinci haftanın açılış karşılaşmaları:

Turkish Airlines EuroLeague’de puan durumu:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.