Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Turkish Airlines EuroLeague’de sekizinci hafta devam ediyor: Fenerbahçe Beko, CSKA Moskova’yı De Colo’nun performansıyla geçti – Anadolu Efes, Zenit St. Petersburg’u konuk ediyor

Turkish Airlines EuroLeague’de 2021-2022 sezonun sekizinci haftası devam ediyor. Fenerbahçe Beko, Moskova’da CSKA’yı 82-91 mağlup etti. 

Fenerbahçe Beko, üç maç üst üste maç sonlarını galibiyete dönüştüremedikten sonra Nando De Colo’nun, takımın son çeyrekte attığı 18 sayının 11’ini ürettiği CSKA Moskova deplasmanında 90 sayı barajını aşarak galip geldi. Jan Vesely’nin formunu, Marko Guduric’in çıkışını sürdürdüğü maçta Devin Booker ve Marial Shayok’tan da değerli katkılar geldi.

CSKA Moskova’da Toko Shengelia’nın sakatlıktan döndüğü maçta Will Clyburn 26 sayı, 9 ribaund ile yine durdurulması güç bir performans ortaya koyarken Fenerbahçe’de Vesely’nin 17 sayı – 7 ribaund, De Colo’nun 18 sayılık performansına Guduric, Booker ve Shayok üçlüsünden toplam 38 sayılık destek geldi.

Karşılaşmanın özet görüntüleri:

Anadolu Efes, Zenit St. Petersburg’u ağırlıyor

Turkish Airlines EuroLeague’de bugün (5 Kasım) 10 takım parkeye çıkıyor. Zalgiris Kaunas maçının ardından üst üste ikinci galibiyetini almak isteyen Anadolu Efes, Sinan Erdem Spor Salonu’nda saat 20:30’da bu sefer daha çetin ceviz bir rakibi ağırlıyor. Basketbol Süper Ligi’nde Tofaş karşısında iyi bir sınav veren Efes, Zenit St. Petersburg’u geçerek çıkışını sağlamlaştırmak istiyor.

5 Kasım Cuma gününün programı şöyle:

Yazan: Sedat Efekan Özener

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.