Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Irak Başbakanı Kazımi’ye suikast girişimi: “Ülkedeki siyasal kilidin açılmasının yolunu da açabilir, kilidin kendine de dönüşebilir” – Aydın Selcen ile söyleşi

Irak Başbakanı Mustafa Kazımi, başkent Bağdat’taki evine patlayıcı yüklenmiş insansız hava araçlarıyla yapılan saldırıdan yara almadan kurtulduğunu açıkladı. Saldırı, Irak’ta 10 Ekim’de yapılan seçimlere hile karıştırıldığı iddiasıyla düzenlenen geniş çaplı protesto gösterilerinin ardından geldi. Ülkede yeni bir hükümet kurma pazarlıklarının devam ettiği sırada gerçekleşen bu şiddet olayını, Medyascope ve Artı Tv yorumcusu, Irak’ta görev yapmış olan eski diplomat Aydın Selcen yorumladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.