Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Değirmenönüspor’un iki futbolcusu, saha içerisinde kavga etti

Denizli Süper Amatör Lig A Grubu 4. haftasında Değirmenönüspor ile Buldan Belediyespor karşı karşıya geldi. Müsabakanın 87. dakikasında ev sahibi ekibin formasını giyen Doğukan Kesikbaş ve Mehmet Berke Atalay arasında kavga çıktı. Galatasaraylı Marcao ve Kerem Aktürkoğlu’nun yaşadığı kavgayı akıllara getiren pozisyon sonrası, iki takım arkadaşı da kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. 

İki takım arkadaşı, yumruk yumruğa kavga etti

Galatasaray forması giyen Marcao ve Kerem Aktürkoğlu’nun Süper Lig’in ilk haftasındaki Giresun’da saha içinde yaşadığı gerginliğin çok daha büyüğü, Denizli’de cereyan etti. Denizli Süper Amatör Lig A Grubu 4. haftasında oynanan Değirmenönüspor-Buldan Belediyespor müsabakasının 87. dakikasında ev sahibi ekibin formasını giyen Doğukan Kesikbaş ve Mehmet Berke Atalay arasında pas atmama yüzünden sözlü tartışma yaşandı. Ancak sözlü tartışma, bir anda yumruklu kavgaya dönüştü. Mehmet Berke Atalay, itişme sırasında yere düşen takım arkadaşı Doğukan Kesikbaş’ı tekmeledi. 

İki oyuncu arasında çıkan kavgayı, ilk olarak takım arkadaşları ayırmaya çalıştı. Ancak bu girişim yeterli gelmeyince emniyet güçleri, yedek futbolcular ve teknik heyet de olaya dahil oldu. Maçın hakemi, güçlükle birbirinden uzaklaştırılan iki futbolcuyu kırmızı kart göstererek oyun dışında bıraktı. Sahada yaşanan şiddetli gerilim, soyunma odasında da devam etti. 

Değirmenönüspor forması giyen Mehmet Berke Atalay ve Doğukan Kesikbaş arasında çıkan kavga: 

Takım arkadaşlarıyla kavga eden futbolcularla ilgili derlememize buradan ulaşabilirsiniz:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.