Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Turkish Airlines EuroLeague’de dokuzuncu hafta başlıyor: Anadolu Efes, Berlin deplasmanında – Fenerbahçe Beko, AX Armani Exchange Milan’ı konuk ediyor

Turkish Airlines EuroLeague’de 2021-2022 sezonunun dokuzuncu haftası bugün oynanacak maçlarla başlıyor. Bugün (11 Kasım) saat 22.00’de Anadolu Efes, Berlin’de ALBA karşısında çıkış ararken Fenerbahçe Beko, yarın (12 Kasım) saat 20.45’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda lider AX Armani Exchange Milan’a sezonun ikinci mağlubiyetini tattırmak istiyor.

Zenit St Petersburg maçında sezonun altıncı mağlubiyetini alan Efes, yüksek skorlu geçmeye aday maçta ALBA Berlin karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkıyor.

Üst üste üç kıran kırana geçen maçta yaşanan mağlubiyete CSKA Moskova deplasmanında iyi reaksiyon gösteren Fenerbahçe Beko, Olimpia Milan’ı da mağlup ederek rakiplerine güçlü bir mesaj vermek istiyor.

Formsuz ile formda takım eşleşmesi CSKA Moskova – Maccabi Playtika Tel Aviv maçı ve Zenit – Olympiakos karşılaşması, haftanın öne çıkan diğer mücadeleleri.

Turkish Airlines EuroLeague’de dokuzuncu haftanın açılış karşılaşmaları:

EuroLeague’de puan durumu:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.