Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sergio Agüero kalp rahatsızlığı sebebiyle futbolu bırakabilir

İspanya LaLiga ekiplerinden Barcelona’nın Arjantinli futbolcusu Sergio Agüero, takımının 30 Ekim Cumartesi günü oynadığı Alaves karşılaşmasında nefes darlığı çekmesi nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Hastanedeki tetkiklerinde kalbinde ritim bozukluğu tespit edilen Agüero’nun son gelen test sonuçları da olumlu çıkmadı. Catalunya Radio‘nun haberine göre Arjantinli yıldız futbolu bırakmak zorunda kalabilir. 

Agüero, futbol kariyerine son vermek zorunda kalabilir

2021-2022 sezonu öncesi Manchester City’den Barcelona’ya transfer olan Sergio Agüero, yeni kulübünde büyük talihsizlikler yaşamaya devam ediyor. Sakatlığı nedeniyle uzun süre Barcelona formasını terletemeyen Agüero, takımının 30 Ekim Cumartesi günü oynadığı Alaves karşılaşmasında nefes darlığı çekmesi nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Ambulans ile hastaneye kaldırılan Arjantinli yıldızın kalbinde aritmi yani ritim bozukluğuna rastlandı. Bir süre futboldan uzak kalacağı açıklanan futbolcunun yeni test sonuçları, durumunun daha kötüye gidebileceğini ortaya koydu. Catalunya Radio’nun haberine göre Agüero’nun futbol kariyeri tehlikede.

Catalunya Radio, Agüero’nun test sonuçlarının kötü çıkmasına rağmen futbola dönüş konusunda iyimser olduğunu da duyurdu. Arjantinli yıldızın durumunun değerlendirilmesi önümüzdeki birkaç ay boyunca devam edecek ve buna göre bir karar verilecek.

Sergio Agüero’nun hayat hikayesine bu bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz:

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.