Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kupa canavarı Daniel Alves, 38 yaşında efsanesi olduğu Barcelona’ya döndü

Brezilyalı futbolcu Daniel Alves, 38 yaşında Barcelona’ya döndü. 2008 ile 2016 yılları arasında bordo-mavili formayı terleten Alves, kulübü ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Ocak ayından itibaren Barcelona’da forma giyebilecek sambacının İspanyol kulübü ile 28, toplamda ise 42 kupa zaferi bulunuyor. 

Daniel Alves, 38 yaşında Barcelona’ya geri döndü

Barcelona, eski futbolcusu Daniel Alves’in yeniden takıma katıldığını açıkladı. 2008 ile 2016 yılları arasında bordo-mavili formayı terleten Alves, böylelikle beş yıllık aranın ardından efsanesi olduğu kulübe geri dönmüş oldu. 38 yaşındaki futbolcu, bir yıl daha opsiyonlu olmak üzere Haziran 2022’e kadar Barcelona ile sözleşme imzaladı. Önümüzdeki hafta takım ile antrenmanlara başlayacak olan Daniel Alves, ocak ayından itibaren forma giyebilecek. 2008’de 35 milyon euro karşılığında Barcelona’ya transfer olan Alves’in İspanyol kulübü ile 28, toplamda ise 42 kupa zaferi bulunuyor. Öte yandan Daniel Alves, eski takım arkadaşı Xavi’nin teknik direktörlüğünde top koşturacak. 

Dani Alves, Brezilya Milli Takımı ile olimpiyat şampiyonluğunun ardından kariyerindeki 42. kupa zaferine ulaşmıştı. 38 yaşındaki sağbekin Brezilya ile iki Copa Amerika, iki FIFA Konfederasyon Kupası, kulüplerde üç UEFA Şampiyonlar Ligi, dört UEFA Süper Kupa, altı İspanya La Liga, bir İtalya Serie A ve iki Fransa Ligi başta olmak üzere birçok şampiyonluğu bulunuyor.

Medyascope Spor Servisi’nin Barcelona’nın yeni teknik direktörü Xavi Hernandez ile ilgili haberine bu bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.