Koronavirüs: Doğrular, yanlışlar & Doğru bilinen yanlışlar (34) – Esin Şenol ve Müge Çevik ile üçüncü doz aşılar, salgında gidişat, Molnupiravir

Türkiye’de salgının mevcut seyri nasıl değerlendiriliyor? Dünya genelinde vaka ve ölüm oranları düşüyor mu? Aşılamaya rağmen bazı ülkelerde vaka artışları neden sürüyor? Molnupiravir nedir ve nasıl etki eder? Molnupiravir ilacı kimler için ve hangi aşamada kullanılacak? Bu ilacın Covid-19 tedavisindeki yeri aşıların yerini alabilir mi? Toplumsal önlemler ve bireysel tedbirler salgının seyrini nasıl etkiliyor? Şükran Şençekiçer’in konukları Prof. Dr. Esin Şenol ve Doç. Dr. Müge Çevik değerlendirdi.

Videoda, Prof. Dr. Esin Şenol ve Doç. Dr. Müge Çevik, üçüncü doz koronavirüs aşıları, Türkiye’de ve dünyada salgının seyri, Kovid-19 ilacı olarak kullanımına başlanan Molnupiravir hakkında konuştu.

Koronavirüs salgını: Doğrular ve yanlışlar video serisinin bütün bölümlerine buradan ulaşabilirsiniz

Molnupiravir nedir ve nasıl etki eder? Molnupiravir ilacı kimler için ve hangi aşamada kullanılacak?
Molnupiravir nedir ve nasıl etki eder? Molnupiravir ilacı kimler için ve hangi aşamada kullanılacak?

Medyascope'u destekle. Medyascope'a abone ol.

Medyascope’u senin desteğin ayakta tutuyor. Hiçbir patronun, siyasi çıkarın güdümünde değiliz; hangi haberi yapacağımıza biz karar veriyoruz. Tıklanma uğruna değil, kamu yararına çalışıyoruz. Bağımsız gazeteciliğin sürmesi, sitenin açık kalması ve herkesin doğru bilgiye erişebilmesi senin desteğinle mümkün.