Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Turkish Airlines EuroLeague’de 10. hafta başlıyor: Çift maç haftasının ilk ayağında Fenerbahçe Beko, Bayern Münih karşısında çıkış arıyor – Anadolu Efes, yarın Olympiakos’u ağırlıyor

Turkish Airlines EuroLeague’de 2021-2022 sezonunun üçüncü çift maç haftasına girdik. Çift maç haftasının ilk ayağında 10. hafta, bugün oynanacak dört maç ile başlıyor. 

Bugün (16 Kasım) saat 22.30’da Fenerbahçe Beko, Audi Salonu’nda Bayern Münih’in konuğu olacak. AX Armani Exchange Milan karşısında tarihe geçen kısırlıkta bir maçı geride bırakan Fenerbahçe reaksiyon vermek, Bayern ise üst üste iki mağlubiyetin ardından tekrar galip gelmek istiyor.

ALBA Berlin deplasmanında sezonun üçüncü galibiyetini elde eden Anadolu Efes, 17 Kasım Çarşamba 20:30’da Sinan Erdem Spor Salonu’nda zorlu rakibi Olympiakos’u konuk edecek. Lacivert-beyazlılar ilk kez üst üste iki galibiyet almak isterken Olympiakos, Zenit St Petersburg mağlubiyetinden geliyor.

Turkish Airlines EuroLeague’de 10. haftanın açılış karşılaşmaları:

Turkish Airlines EuroLeague’de puan durumu:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.