Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İtalya Merkez Hakem Kurulu Başkanı Alfredo Trentalange: “VAR diyaloglarını paylaşacağız”

Futbolda en çok tartışılan konuların başında gelen Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulamasında, herkesin beklediği ilk adım İtalya’dan geldi. İtalya Merkez Hakem Kurulu Başkanı Alfredo Trentalange, yakın zamanda VAR kayıtlarını kamuoyuyla paylaşacaklarını açıkladı.

İtalya Merkez Hakem Kurulu Başkanı Alfredo Trentalange

İtalya Merkez Hakem Kurulu Başkanı Alfredo Trentalange, yakın zamanda VAR kayıtlarını kamuoyuyla paylaşacaklarını belirterek, “Bizim sakladığımız bir şey yok. Yakında bu yönde bir adım atacağız. VAR diyaloglarını paylaşacağız. O zaman hakemlerin iyi niyetini herkes görecek” dedi.

VAR’ın adaletsizlikleri ortadan kaldırdığını savunan Trentalange, “Yakın zamanda hakemlere katkısı olacağını düşündüğümüz için bir taktisyenle çalışmaya başladık. Artık farklı bir bakış açısıyla da hakemleri eğitiyoruz. Ama en önemlisi hakemlerin kararlarında tutarlı olması” diye konuştu.

Trentalange sözlerini, VAR hakemlerini uzmanlaştırmanın da doğru bir uygulama olacağını belirterek tamamladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler