Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Turkish Airlines EuroLeague’de 11. hafta devam ediyor: Anadolu Efes, Monaco’yu ağırlıyor – Fenerbahçe Beko, Zalgiris Kaunas’a konuk

Turkish Airlines EuroLeague’de 2021-2022 sezonun üçüncü çift maç haftasının ikinci ayağı, 11. hafta maçları devam ediyor.

Dün (18 Kasım) dört takım parkeye çıktı. Bayern Münih, heyecanın son topa kadar sürdüğü maçta Panathinaikos’u Audi Salonu’nda 81-78 mağlup etti. Real Madrid ise evinde Kızılyıldız karşısında 79-67 galip geldi. Bu sonuçlarla Bayern ve Real çift maç haftasını ikide iki, Panathinaikos ve Kızılyıldız ikide sıfırla tamamlamış oldu.

Temsilcilerimiz parkeye çıkıyor

Anadolu Efes, etkileyici Olympiakos galibiyetinin ardından bugün (19 Kasım) saat 20:15’te Sinan Erdem Spor Salonu’nda Monaco’yu ağırlayacak. Fenerbahçe Beko ise 21:45’te, 10. haftada sezonun ilk galibiyetini alan Zalgiris Kaunas’ın konuğu olacak. Bayern Münih maçıyla yedinci mağlubiyetini alan Fenerbahçe, oldukça önemli bir maça çıkıyor.

19 Kasım Cuma programı:

Yazan: Sedat Efekan Özener

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler