Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sergio Agüero kalbindeki rahatsızlık nedeniyle futbola veda ediyor

İspanya LaLiga ekiplerinden Barcelona’nın Arjantinli futbolcusu Sergio Agüero, kalbindeki ritim bozukluğu nedeniyle futbol kariyerine son verecek.

Sergio Agüero, futbol kariyerini sonlandırıyor

2021-2022 sezonu öncesi Manchester City’den Barcelona’ya transfer olan Sergio Agüero, takımının 30 Ekim’deki Alaves karşılaşmasında nefes darlığı çekmesi nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Ambulans ile hastaneye kaldırılan Arjantinli yıldızın kalbinde aritmi yani ritim bozukluğuna rastlandı. Bir süredir tedavisine devam edilen Agüero hakkında dün (20 Kasım) önemli bir gelişme yaşandı. İspanyol basınında çıkan haberlere göre 33 yaşındaki futbolcu, önümüzdeki hafta bir basın toplantısı düzenleyerek futbol kariyerini noktaladığını açıklayacak.

Samir Nasri, Sergio Agüero’nun vedasını doğruladı

Manchester City’de oynadığı dönemde Sergio Agüero’nun takım arkadaşı olan Samir Nasri, Fransa’da yayın yapan televizyon kanalı Canal+’taki programında Arjantinli yıldızın futbolu bırakacağını doğruladı. Nasri, Agüero hakkında “Bana az önce bir mesaj gönderdi, ne yazık ki doğrulandı. Herkesin tanıdığı bir futbolcu olmasının yanı sıra çok iyi bir insan. Bu spora olan sevgisini biliyorum ve onun böyle veda etmesini görmek beni çok üzüyor” diye konuştu. 

Sergio Agüero’nun hayat hikayesine bu bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler