Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Birleşik Arap Emirlikleri veliaht prensinin Türkiye ziyaretinin şifreleri: “BAE, Türkiye’yi hem yayılmacı bir hasım hem de değerli bir müttefik olarak görüyor” – Hediye Levent ile söyleşi

Birleşik Arap Emirlikleri’nin fiili yöneticisi, Veliaht Prens Muhammed Bin Zayid el Nahyan (MBZ) 2012’den bu yana ilk kez Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşecek. Türk Lirası’nın sürekli değer kaybı yaşadığı bir dönemde gerçekleşen ziyaretten iktidarın beklentisi büyük: MBZ’nin sağlık, ulaşım ve medya alanlarına yatırım yapması ve ekonominin ihtiyaç duyduğu sıcak para için muslukları açması umuluyor. Ziyaretin şifrelerini bölgeyi yakından izleyen gazeteci Hediye Levent ile konuştuk. Levent, ekonomik boyutu öne çıksa da bu ziyaretin Türkiye’nin dış politikasına da önemli etkisi olacağına dikkat çekiyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.