Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Turkish Airlines EuroLeague’de 12. hafta başlıyor: Fenerbahçe Beko evinde Anadolu Efes’i ağırlıyor

Turkish Airlines EuroLeague’de 2021-2022 sezonunun 12. haftası bugün oynanacak maçlarla başlıyor. İstanbul derbisine sahne olacak haftada bugün (25 Kasım) saat 20.45’te Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda karşı karşıya gelecek.

Geçen hafta sezonun üçüncü çift maç haftasını Anadolu Efes geride bıraktığımız sezonları hatırlatarak ikide iki, Fenerbahçe Beko ise problemlerin krize doğru yol aldığı haftayı ikide sıfırla geçti. 11 hafta sonunda Anadolu Efes 5 galibiyet – 6 mağlubiyetle 10. sırada, Fenerbahçe 3 galibiyet – 8 mağlubiyetle 15. sırada yer alıyor.

Perşembe ve Cuma günü oynanacak maçlarla 2021-22 sezonunun üçte birlik bölümünü geride bırakacağımız haftanın dikkat çeken diğer maçı, AX Armani Exchange Milan – Olympiakos (26 Kasım, 22:30) karşılaşması. 

Turkish Airlines EuroLeague’de 12. haftanın programı:

 

EuroLeague’de 12. hafta öncesi puan durumu:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.