Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Mario Balotelli, AHBAP Derneği aracılığı ile altı aileye yardımda bulundu

Adana Demirspor’un dünyaca ünlü golcüsü Mario Balotelli, Haluk Levent’in başkanlığını yaptığı AHBAP Derneği aracılığı ile ihtiyaç sahibi altı aileye yardımda bulundu.

Mario Balotelli’den altı aileye yardım

Şarkıcı ve AHBAP Derneği Genel Başkanı Haluk Levent, sosyal medya hesabından Adana Demirspor’un dünyaca ünlü golcüsü Mario Balotelli’nin altı aileye bağışta bulunduğunu açıkladı. Twitter’da İtalyan futbolcuyla çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Levent, “Görme bozukluğu yaşayan Sevinç’in ameliyatını; ayrıldığı eşinden şiddet görünce çocuklarıyla açıkta kalan Kader’in bir yıllık ev masrafını; mide kanseri olan Yaşar’ın beş aylık kira borcunu ve üç ailenin hastane masrafını karşılayan Mario Balotelli ile şalgam sözümüzü yerine getirdik” diye yazdı.

Mario Balotelli’nin hayat hikâyesine bu bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.