Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Turkish Airlines EuroLeague’de 13. hafta devam ediyor: Fenerbahçe Beko, mağlubiyet serisini Monaco karşısında bozdu – Anadolu Efes, haftanın maçında Barcelona’yı ağırlıyor

Turkish Airlines EuroLeague’de 2021-2022 sezonun 13. haftası devam ediyor. Dün akşam (2 Aralık) oynanan maçta Fenerbahçe Beko, Monaco’yu Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda 96-86 mağlup etti. 

Fenerbahçe Beko, yaşadığı üst üste dört mağlubiyetin ardından evinde mutlaka kazanması gereken maçta bu sezonun en yüksek skoruna çıkarak (96) galip geldi. Sarı-lacivertliler 96 sayıyı, 28 asist üzerinden buldu ve bu sayı, kulüp tarihinin EuroLeague’de bir maçtaki en yüksek üçüncü asist sayısı oldu. 

Altı ismin çift hanelere çıktığı Fenerbahçe Beko’da Jan Vesely, 20 sayı, 10 ribaund, 5 asistle bir kez daha takımına liderlik etti. 15 sayı, 4 asistle 14 verimlilik puanı üreten Nando De Colo, Vassilis Spanoulis’i geride bırakarak EuroLeague tarihinde toplamda en yüksek verimlilik puanı üreten oyuncu oldu. Marko Guduric 18 sayıyla ikinci yarıda takımı sürüklerken Pierria Henry 13 sayı, 6 ribaund, 6 asist, 5 top çalma ile oynadı.

Karşılaşmanın özet görüntüleri:

Anadolu Efes, Barcelona’yı ağırlıyor

Turkish Airlines EuroLeague’de bugün (3 Aralık) dört maç oynanacak. Üst üste dört maç kazanan ve playoff’un kıyısına oturan Anadolu Efes, haftanın maçında saat 20:30’da Sinan Erdem Spor Salonu’nda Barcelona’yı ağırlayacak.

3 Aralık Cuma gününün programı şöyle:

Yazan: Sedat Efekan Özener

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.