Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Turkish Airlines EuroLeague’de 14. hafta başlıyor: Anadolu Efes Münih’te, Fenerbahçe Beko St Petersburg’da galibiyet arayacak

Turkish Airlines EuroLeague’de 2021-2022 sezonunun 14. haftası, bugün (9 Aralık) oynanacak maçlarla başlıyor. 

İki Türk takımının parkeye çıkacağı bu akşam Fenerbahçe Beko, haftanın açılış karşılaşmasında saat 20:00’de St Petersburg’da Zenit’e konuk olurken Anadolu Efes, 21:45’te Münih’te Bayern’in rakibi olacak.

EuroLeague’in 13. haftasında Fenerbahçe Beko, Monaco’yu 96-86 mağlup ederek dört maçlık mağlubiyet serisini sonlandırırken Anadolu Efes, uzatmaya giden maçta Barcelona’ya 93-95 mağlup olmuştu.

Haftanın maçı, 11’er galibiyet ikişer mağlubiyetle zirveyi paylaşan Barcelona ve Real Madrid arasında oynanacak. Ligin yalnız liderini belirleyecek “El Clasico”, 10 Aralık Cuma günü 23:00’te haftayı kapatacak. 

Turkish Airlines EuroLeague’de 14. haftanın programı:

EuroLeague’de 14. hafta öncesi puan durumu:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler