Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Avrupa kupalarında eşleşmeler belli oldu: Fenerbahçe’nin UEFA Konferans Ligi son 16 turundaki rakibi Çekya temsilcisi Slavia Prag

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde eşleşmeler belli oldu. Fenerbahçe’nin Konferans Ligi son 16 turundaki rakibi Çekya temsilcisi Slavia Prag oldu. Temsilcimiz, eşleşmedeki ilk maçını 17 Şubat 2022’de İstanbul’da oynayacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 16 kurası çekildi

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turu eşleşmeleri, İsviçre’nin Nyon kentindeki UEFA genel merkezinde düzenlenen kura töreniyle belli oldu. Gruplarını lider bitiren takımlar, kura çekimine seri başı olarak katıldı. Son 16 turu ilk maçları, 15-16 ve 22-23 Şubat 2022, rövanşlar ise 8-9 ve 15-16 Mart 2022 tarihlerinde oynanacak. Öte yandan UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek ve yarı final kuraları 18 Mart 2022 tarihinde çekilecek. Devler Ligi’nde final heyecanı ise 28 Mayıs 2022’de Rusya’nın Saint Petersburg şehrindeki Gazprom Arena’da yaşanacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu eşleşmeleri:

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yapılan kura çekimi hatası ile ilgili haberimiz:

UEFA Avrupa Ligi’nde kura çekimi tamamlandı

UEFA Avrupa Ligi’nde play-off turu eşleşmeleri belli oldu. Gruplarını ikinci sırada bitiren takımlar ile UEFA Şampiyonlar Ligi’nde grubunu üçüncü sırada bitiren takımlar, birbirleriyle eşleşti. Play-off turu ilk maçları, 17 Şubat, ikinci maçlar ise 24 Şubat 2022 tarihinde oynanacak. Öte yandan UEFA Avrupa Ligi’nde E Grubu’nu lider tamamlayarak doğrudan son 16 turuna kalan Galatasaray’ın rakibi, play-off turunun sona ermesinin ardından 25 Şubat 2022’de düzenlenecek kura çekiminde belli olacak. UEFA Avrupa Ligi’nde final heyecanı ise 18 Mayıs 2022’de İspanya’nın Sevilla şehrindeki Ramon Sanchez Pizjuan Stadyumu’nda yaşanacak.

UEFA Avrupa Ligi play-off turu eşleşmeleri:

https://twitter.com/EuropaLeague/status/1470370023621414918?s=20

UEFA Konferans Ligi’nde son 16 kurası çekildi: Fenerbahçe’nin rakibi Slavia Prag

UEFA Konferans Ligi’nde son 16 turu eşleşmeleri belli oldu. Fenerbahçe, Çekya temsilcisi Slavia Prag ile eşleşti. Temsilcimiz, eşleşmedeki ilk maçını sahasında oynayacak. Konferans Ligi’nde son 16 turu ilk maçları, 17 Şubat, ikinci maçları ise 24 Şubat 2022 tarihinde oynanacak. UEFA Konferans Ligi’nde final heyecanı ise 25 Mayıs 2022’de Arnavutluk’un başkenti Tiran’daki Air Albania Stadyumu’nda yaşanacak. 

UEFA Konferans Ligi son 16 turu eşleşmeleri:

Slavia Prag, Çekya Ligi’nde fark yaratıyor

Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek finalde İngiltere temsilcisi Arsenal’e elenen Slavia Prag, bu sezon da başarısını sürdürüyor. Zdenek Houstecky’nin öğrencileri, Çekya Ligi’nde oynadığı 18 karşılaşmada 15 galibiyet, iki beraberlik ve bir mağlubiyet aldı ve topladığı 47 puan ile liderlik koltuğuna oturdu. Slavia Prag, bu karşılaşmalarda rakip fileleri 48 kez sarsarken kalesinde ise 11 gol gördü. Takımın gol yollarındaki en büyük silahı ise Jan Kuchta olarak dikkat çekiyor. 24 yaşındaki santrafor, bu sezon dokuz gol ve iki asistlik performansı ile göz kamaştırıyor. 

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.