Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Turkish Airlines EuroLeague’de 15. hafta başlıyor: Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes’in konukları, Bitci Baskonia ile Maccabi Playtika Tel Aviv

Turkish Airlines EuroLeague’de 2021-2022 sezonunun 15. haftası, bugün oynanacak maçlarla başlıyor. 

EuroLeague heyecanı bugün (14 Aralık) İstanbul’da yaşanacak. Fenerbahçe Beko, üst üste üçüncü galibiyetini almak için 20:45’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda Maccabi Playtika Tel Aviv’i ağırlayacak. Maccabi Tel Aviv %50 galibiyet oranıyla (7-7) playoff potasındaki son ekip konumunda (8.).

Anadolu Efes ise art arda yaşadığı iki mağlubiyetin ardından Sinan Erdem Spor Salonu’nda 20:30’da Bitci Baskonia’yı konuk edecek. Altı galibiyeti bulunan Efes şu anda 11. sırada bulunuyor.

Haftanın dikkat çeken iki mücadelesinin ilkinde 15 Aralık Çarşamba 20:00’de iki Rusya temsilcisi – CSKA Moskova ve UNICS Kazan – Moskova’da karşılaşacak. Haftanın yarınki kapanış mücadelesinde (23:00) son dönemde düşüş yaşayan LDLC ASVEL ve Zenit St Petersburg birbirlerine rakip olacak.

Turkish Airlines EuroLeague’de 15. haftanın programı:

EuroLeague’de 15. hafta öncesi puan durumu:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.