Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sırrı Süreyya Önder’den “Damadı İBB’den ihale aldı” iddiaları üzerine açıklama: “Adı geçen şahısla hiçbir akrabalık, damatlık veya dostluk ilişkim yoktur”

Eski HDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, damadının İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden ihale aldığına” yönelik sosyal medyada gündeme getirilen iddialar üzerine yazılı açıklamada bulundu. İddiaları yalanlayan Önder, “Adı geçen şahısla hiçbir akrabalık, damatlık veya dostluk ilişkim yoktur. Bunu sosyal medyada yayan tüm hesaplar için hukuki girişimleri yarın (16 Aralık) itibariyle başlatacağım” dedi.

Sırrı Süreyya Önder: “Kamu kaynaklarından haksız tek kuruşa tenezzül etmek alçaklıktır”

İki günden beri bazı örgütlü trol hesaplardan, damadımın İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden ihale aldığı yazılmaktadır” diyen eski HDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, şunları kaydetti:

1- Anılan ihalede adı geçen şahısla hiçbir hısım/akrabalık/damatlık veya dostluk ilişkim yoktur.

2 –Yedi göbek sülalemin içinde hiçbir belediye ile ihale vb. ilişki içine girmiş bir tek yakınım yoktur. Belediye ya da kamu kaynaklarından haksız bir tek kuruşa tenezzül etmek büyük alçaklıktır.

3- Bunu sosyal medyada yayan tüm hesaplar için hukuki girişimleri yarın (16 Aralık) itibariyle başlatacağım.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.