Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Afrika Uluslar Kupası maçlarına aşı yaptırmayan taraftarlar giremeyecek

Kamerun Futbol Federasyonu, ülkelerinde düzenlenecek Afrika Uluslar Kupası maçlarına aşı yaptırmayan taraftarların giremeyeceğini açıkladı. 

Afrika Uluslar Kupası maçlarına özel önlem

Başkanlığını Samuel Eto’o’nun yaptığı Kamerun Futbol Federasyonu, 9 Ocak-6 Şubat 2022 tarihleri arasında ülkelerinde düzenlenecek Afrika Uluslar Kupası maçlarına aşı yaptırmamış ve negatif PCR testi olmayan taraftarların giremeyeceğini açıkladı. Kamerun Sağlık Bakanı Dr. Manaouda Malachie ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda maçları yerinden takip etmek isteyen futbolseverlere ücretsiz PCR testi yapılacağını duyurdu. 2021 Afrika Uluslar Kupası, koronavirüs salgını nedeniyle 2022 yılına ertelenmişti. 

Kamerun Futbol Federasyonu başkanlığına seçilen Samuel Eto’o ile ilgili haberimiz:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.