Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes’in ilk kez dörtte dört yaptığı EuroLeague çift maç haftasının ardından, ING Basketbol Süper Ligi’nde 13. hafta başlıyor

ING Basketbol Süper Ligi’nin (BSL) 13. haftası, hafta sonu oynanacak maçlarla başlıyor.

Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes Pazar parkeye çıkıyor

2021-22 Turkish Airlines EuroLeague sezonunda ilk kez çift maç haftasını dörtte dörtle geçiren ve sezonun en pozitif hafta içini geride bırakan Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes, 19 Aralık Pazar günü parkeye çıkacak. Fenerbahçe, haftanın en dikkat çeken maçında saat 15:30’da Tofaş’ı konuk edecek.

Anadolu Efes’in Bursa’da Frutti Extra Bursaspor’un konuğu olacağı (13:00) günün diğer iki maçında, zorlu karşılaşmada Gaziantep Basketbol Bahçeşehir Koleji’ni (18:00), Semt77 Yalovaspor Aliağa Petkim’i (20:15) konuk edecek.

Pınar Karşıyaka’nın konuğu Türk Telekom

BSL’de 18 Aralık Cumartesi gününün en dikkat çeken maçı ise, İzmir’de Pınar Karşıyaka ve ligde bir türlü istediği ritmi yakalayamayan Türk Telekom arasında 18:00’de oynanacak. Haftanın açılış karşılaşmasında saat 13:00’te Galatasaray NEF, maddi sıkıntılar nedeniyle rekabetçi takım hüviyetini kaybeden HDI Sigorta Afyon Belediyesi’ni ağırlayacak.

Günün diğer iki maçında Yukatel Merkezefendi Belediyesi Darüşşafaka’yı (15:30), Beşiktaş Icrypex ise Büyükçekmece’yi (20:15) konuk edecek.

ING Basketbol Süper Ligi’nde 13. haftanın toplu programı:

Basketbol Süper Ligi’nde 13. hafta öncesi puan durumu:

BSL’de 12. haftanın en iyi 10 hareketini hatırlayalım:

Yazan: Sedat Efekan Özener

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.