Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

87 yaşındaki oyuncu Brigitte Bardot: “Aşı olmadım, tüm kimyasallara alerjim var”

Fransız sinemasının ünlü ismi Birgitte Bardot, dün (5 Ocak) Gala dergisine verdiği röportajda koronavirüs aşısı yaptırmak istemediğini ve tüm kimyasallara alerjisi olduğunu söyledi. 

Saint-Tropez’deki villasında sessiz bir hayat süren 87 yaşındaki Bardot, aşı olup olmadığına ilişkin bir soruya, “Oh hayır! Tüm kimyasallara alerjim var” karşılığını verdi.

“Tabii ki 87 yaşındayım ama yemin ederim göründüğüm gibi değilim. Beyaz saçlarım yok, çok zayıfım” diyen Bardot, “Ölüm bir gün gelecek. Yaşlılık gibi, ondan da kaçamazsınız” diye ekledi.

Bardot daha önce de aşı yaptırmadığını belirterek, “Afrika’ya gittiğimde bile sarıhummaya karşı aşılanmayı reddettim. O sırada doktorum bana sahte bir sertifika yazdı. Gittim ve harika bir şekilde geri döndüm!” demişti.

Fransa’da 66 bin kişi ilk aşısını dün yaptırdı

Fransa hükümeti, nüfusun koronavirüs salgınına karşı aşılanmasını teşvik ediyor. Sağlık Bakanı Olivier Véran, 66 bin kişinin ilk aşısını dün yaptırdığını açıkladı. Salgının başından bu yana, Fransa’da yaklaşık 125 bin kişi koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.  

Kaynak: 20 minutes

Derleyen: Emine Bıçakcı

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.