Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Turkish Airlines EuroLeague’de 20. hafta başlıyor: Beş maçın ertelendiği haftada Fenerbahçe Beko’nun konuğu Olympiakos

Turkish Airlines EuroLeague’de 2021-2022 sezonunun 20. haftası, bugün oynanacak maçlarla başlıyor.

EuroLeague’de çift maç haftasının ilk ayağında beş maç ertelenirken, sekiz takım parkeye çıkacak. Sırasıyla Zenit – ASVEL maçı St Petersburg temsilcisinin, Monaco – UNICS maçı Kazan ekibinin, Kızılyıldız – Real Madrid maçı Sırp temsilcisinin, Bitci Baskonia – Anadolu Efes maçı İspanyol temsilcisinin, Maccabi Playtika Tel Aviv – ALBA Berlin maçı Alman temsilcisinin talebiyle ertelendi.

11 Ocak Salı günü üç, 12 Ocak Çarşamba günü bir karşılaşma oynanacak. Haftanın açılış maçında Fenerbahçe Beko, saat 20:45’te Olympiakos’u Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda konuk edecek. Fenerbahçe 17 maçta yedi galibiyetle 10., Olympiakos ise 12 galibiyetle üçüncü sırada bulunuyor.

Fenerbahçe Beko yaptığı açıklamada sakat oyuncular listesine Marial Shayok’un da eklendiğini ve oyuncunun omzundaki sakatlık nedeniyle tedavi sürecinin dört hafta süreceği belirtildi.

Fenerbahçe’nin açıklaması:

20. haftanın diğer maçları Bayern Münih – Zalgiris Kaunas, Barcelona – AX Armani Exchange Milan ve Panathinaikos – CSKA Moskova arasında oynanacak.

Turkish Airlines EuroLeague’de 20. haftanın programı:

EuroLeague’in 19. haftasındaki tüm maçlar, lig geneline yayılan koronavirüs vakaları sebebiyle ileri bir tarihe ertelenmişti.

EuroLeague’de 20. hafta öncesi puan durumu:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler