Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Fenerbahçe, sezon sonuna kadar İsmail Kartal’a emanet

Fenerbahçe Spor Kulübü, Vitor Pereira’dan boşalan teknik direktörlük görevine İsmail Kartal’ın getirildiğini açıkladı. Sarı-lacivertli kulüp, tecrübeli teknik direktör ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe’de ikinci İsmail Kartal dönemi

Fenerbahçe Spor Kulübü, Vitor Pereira’dan boşalan teknik direktörlük görevine İsmail Kartal’ın getirildiğini kamuoyuna duyurdu. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada ”2014-2015 sezonunda da Futbol Takımımızı yönetmiş olan İsmail Kartal, Fenerbahçe’nin kendisine ihtiyacı olduğu her anda kayıtsız ve şartsız göreve hazır olduğunu ifade etmiş, Kulübümüz sezonun geri kalan dönemi için İsmail Kartal ile anlaşma sağlamıştır” denildi.

İsmail Kartal, Fenerbahçe’deki ilk macerasında ligi Galatasaray’ın üç puan arkasında ikinci sırada noktalamıştı. Öte yandan Fenerbahçe, 20 haftası tamamlanan ligde topladığı 32 puan ile lider Trabzonspor’un 17 puan arkasında beşinci sırada yer alıyor. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.