Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kılıçdaroğlu, Akşener ve Davutoğlu bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Ankara’da akşam yemeğinde bir araya geldi.

CHP, İYİ Parti ve Gelecek Partisi genel başkanları Ankara’da akşam yemeğinde buluştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun katıldığı yemekte, liderler ülke gündemine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Davutoğlu bir gün arayla Kılıçdaroğlu ve Akşener’le görüşmüştü

Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile 11 Ocak’ta akşam yemeğinde buluşmuştu.

Ankara’da gerçekleşen sürpriz görüşmede Davutoğlu ile Kılıçdaroğlu’nun, güncel gelişmelerle ilgili değerlendirmelerde bulunduğu belirtilmişti.

Davutoğlu, 12 Ocak’ta da İYİ Parti Genel Merkezi’nde ziyaret ettiği Meral Akşener’le baş başa görüşmüştü.

Görüşme sonrasında açıklama yapan Davutoğlu, “Bu görüşmelerdeki amacımız, Türkiye’de birbirine hasım ve karşı kutuplar gibi görülmeye başlanan siyasi iklimi, birbiriyle konuşan, diyalog içerisinde çözüm arayan ve gençlerimizin ümitlerini yeşerten bir iklime çevirmek” demişti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.