Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Turkish Airlines EuroLeague’de 22. hafta başlıyor: Fenerbahçe Beko’nun rakibi Zalgris Kaunas – Anadolu Efes, Panathinaikos OPAP karşısında çıkış arıyor

Turkish Airlines EuroLeague’de 2021-2022 sezonunun 22. haftası, bugün oynanacak maçlarla başlıyor.

EuroLeague’de 19. haftadaki tüm maçlar, lig geneline yayılan koronavirüs vakaları nedeniyle ertelendikten sonra çift maç haftasını oluşturan 20 ve 21. haftada, toplam 18 maçın 8’i oynanabilmişti. 22. hafta bu akşam (20 Ocak) 19:00’da UNICS Kazan – Barcelona maçıyla başlarken henüz maç ertelemesi yapılmadı.

18 Ocak Salı günü oynanan erteleme maçlarında Fransa ligi derbisinde Monaco, deplasmanda ASVEL’i 75-100 mağlup ederken AX Armani Exchange Milan, Mediolanum Forum’da ALBA Berlin’i 84-76 ile geçti.

Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes parkeye çıkıyor

Parkeye çıktığı son beş maçta dört galibiyet alan Fenerbahçe Beko, bugün (20 Ocak) saat 20:45’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda Zalgiris Kaunas’ı konuk ediyor. Temsilcimiz, sekiz galibiyet ile 10. sırada bulunuyor.

Dokuz galibiyetle 8. sırada playoff resminin içinde bulunan Anadolu Efes, 21 Ocak Cuma akşamı 20:30’da Sinan Erdem Spor Salonu’nda Panathinaikos OPAP’ı konuk edecek. Türk takımlarının bu haftaki rakipleri sırasıyla dört (Panathinaikos) ve üç (Zalgiris) galibiyetle EuroLeague’in son iki sırasında konumlanıyorlar.

Turkish Airlines EuroLeague’de 22. haftanın programı:

EuroLeague’de 22. hafta öncesi puan durumu:

Yazan: Sedat Efekan Özener

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler