Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Lotodan 3 milyon dolar kazandığını spam klasöründen öğrendi

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) yaşayan bir kadın, lotodan 3 milyon dolar kazandığından e-maillerinde “spam (istenmeyen postalar)” klasörünü kontrol ederken haberdar oldu.

55 yaşındaki ABD vatandaşı Laura Spears, “Mega Millions” adlı çevrimiçi siteden bir piyango bileti satın aldı. Spears, başkasından beklediği bir e-postayı kontrol etmek için spam klasörüne girdiğini ve 3 milyon dolarlık piyangoyu kazandığını bildiren e-postayı spam klasöründe gördüğünü söyledi.

“Şoke edici”

Spears konu ile ilgili açıklamasında, “Bileti satın aldıktan birkaç gün sonra, birinden beklediğim bir e-postayı arıyordum, bu yüzden e-posta hesabımdaki spam klasörünü kontrol ettim. O zaman piyangodan bir ödül kazandığımı söyleyen bir e-posta gördüm. Okuduklarıma inanamadım, bu yüzden e-postadaki mesajı onaylamak için piyango hesabıma giriş yaptım” dedi ve piyangodan ödül kazanmasını “şoke edici” olarak nitelendirdi.

Erken emekli olmayı planladığını söyleyen Spears, bundan sonra e-postalarını daha dikkatli takip edeceğini belirtti. 

Mega Millions’un piyango biletleri 45 eyalette 2 dolara satılıyor.

2018’de Güney Carolina’da bir kişi tek başına 1.6 milyar dolarlık bir Mega Millions ikramiyesi kazanmıştı.

Kaynak: BBC

Derleyen: Berkcan Tuner

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.