Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Turkish Airlines EuroLeague’de 23. hafta başlıyor: Haftanın açılış maçında Anadolu Efes, Sibur Arena’da Zenit St Petersburg karşısında

Turkish Airlines EuroLeague’de 2021-2022 sezonunun 23. haftası, bugün oynanacak maçlarla başlıyor.

EuroLeague’de 22. hafta, üç haftalık aranın ardından erteleme maçı olmadan tamamlandı. 25 Ocak Salı, ertelenmiş Maccabi Playtika Tel Aviv – ALBA Berlin, Real Madrid – UNICS Kazan ve ASVEL – Bayern Münih maçları oynandı. Maccabi, Real ve Bayern parkeden galip ayrılan takımlar oldu.

26 Ocak Çarşamba oynanması planlanan Panathinaikos – Zalgiris Kaunas maçı, olumsuz hava koşulları üzerine Yunan hükümetinin aldığı önlemler nedeniyle ikinci kez ertelendi. 

Anadolu Efes haftayı açıyor

23. haftanın açılış karşılaşmasında Anadolu Efes, bugün (27 Ocak) saat 20:00’de Zenit St Petersburg’un konuğu olacak. Bu karşılaşmasının ilginç yönlerinden biri, koç Ergin Ataman ve Xavi Pascual arasındaki rekabet.

Yine bugün oynanması planlanan Maccabi Playtika Tel Aviv – Fenerbahçe Beko maçı, sarı-lacivertlilerin talebiyle ileri bir tarihe ertelendi. Fenerbahçe Zalgiris Kaunas maçından önce, 19 Ocak tarihinde birer oyuncu ve teknik ekip çalışanı; Zalgiris maçından sonra 21 Ocak ve 22 Ocak’ta birer oyuncunun, son olarak 26 Ocak tarihinde teknik ekipten iki kişinin koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını açıkladı.

Fenerbahçe Beko’nun Covid-19 ve Maccabi maçı açıklamaları:

Turkish Airlines EuroLeague’de 23. haftanın programı:

EuroLeague’de 23. hafta öncesi puan durumu:

Yazan: Sedat Efekan Özener

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.