Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Eczacıbaşı Topluluğu’ndan yeni proje: İKSV’nin tüm etkinlikleri öğrencilere 10 TL

Eczacıbaşı Topluluğu, kurucu sponsoru olduğu İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nda (İKSV) yeni bir proje başlattı. Gençlerin kültür-sanata katılımını destekleyen proje, 2022 boyunca İKSV’nin tüm etkinliklerinde geçerli olacak.

Eczacıbaşı Topluluğu 80. yıldönümünde, gençlerin sanata daha kolay erişebilmesini destekleyen yeni bir projeyi hayata geçirdi. Bu proje kapsamında topluluğun kurucu sponsoru olduğu İKSV, 2022 boyunca tüm etkinliklerde öğrenci biletleri 10 TL’den satılacak.

Öğrenciler İKSV’nin bu yıl düzenleyeceği 50. yıl özel etkinliklerinde, İstanbul Film Festivali, İstanbul Müzik Festivali, İstanbul Caz Festivali, İstanbul Tiyatro Festivali, Filmekimi, Gezgin Salon ve Salon İKSV dahil olmak üzere tüm etkinlik biletlerine 10 TL’den ulaşabilecek.

Proje, İKSV’nin yıl boyunca düzenleyeceği festivalleri de kapsıyor. Bu yıl ilk defa, festivallerde son dakika biletleri de öğrenciler için 10 TL’den satışa sunulacak. Böylece gençler, düzenlenen sanat festivallerine de erişim sağlayabilecek.

​Eczacıbaşı Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, yapılan araştırmaların Türkiye’de gençlerin umutsuzluğunu ve hayata karışmakta yaşadıkları sıkıntıları ortaya çıkardığına dikkat çekerek, “Topluluk olarak gençlerin neler yaşadığını anlamaya çalışıyor ve onları dinliyoruz. Gençlerin kültür-sanat etkinliklerine daha kolay erişebilmesiyle bir sanat dalının onların hayatında yeni bir pencere açmasını, ilham vermesini diliyoruz. Bu nedenle İKSV’nin tüm etkinliklerinde 2022 boyunca öğrenci biletlerinin 10 TL olması için destek verdik. İnanıyoruz ki sanat ile gençlerimizin hayal dünyalarında yeni olasılıklar ve idealler belirecek, başarmaya olan inançları artacak” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.