Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

ING Basketbol Süper Ligi’nde 19. hafta başlıyor: Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko’yu ağırlıyor

ING Basketbol Süper Ligi’nin (BSL) 19. haftası, bugün (29 Ocak) oynanacak maçlarla başlıyor.

Frutti Extra Bursaspor – Pınar Karşıyaka mücadelesi, İzmir temsilcisinde görülen koronavirüs vakaları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Karşıyaka, takımda altıdan fazla koronavirüs testi pozitif çıkan sporcu olduğu bilgisini paylaştı.

Pınar Karşıyaka’nın açıklaması:

Anadolu Efes – Fenerbahçe Beko derbisi

BSL’de sezonun merakla beklenen eşleşmesinin ikinci randevusunda, Anadolu Efes, 30 Ocak Pazar günü saat 18:00’de Fenerbahçe Beko’yu Sinan Erdem Spor Salonu’nda ağırlayacak. Maç öncesinde Fenerbahçe 18 maçta 15 galibiyetle lider, Anadolu Efes 17 maçta 13 galibiyetle beşinci sırada yer alıyor.

Sarı-lacivertlilerin galip geldiği sezonun ilk karşılaşmasından görüntüler:

19. hafta, heyecan verici bir karşılaşmayla başlıyor. Bahçeşehir Koleji, bugün (29 Ocak) saat 13:00’te Galatasaray NEF’i konuk edecek. Günün diğer iki karşılaşmasında Aliağa Petkim Tofaş’ı, Darüşşafaka Türk Telekom’u ağırlayacak.

30 Ocak Pazar mücadeleleri, Gaziantep – Beşiktaş Icrypex eşleşmesi ile heyecanlı başlayacak. İstanbul derbisinden önce Semt77 Yalovaspor Yukatel Merkezefendi Belediyesi’ni, Büyükçekmece HDI Sigorta Afyon Belediyesi’ni ağırlayacak.

Basketbol Süper Ligi’nde 19. hafta öncesi puan durumu:

BSL’de 19. Haftanın toplu programı:

BSL’de 18. haftanın en iyi 10 hareketini hatırlayalım:

Yazan: Sedat Efekan Özener

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.