Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Turkish Airlines EuroLeague’de 24. hafta devam ediyor: Anadolu Efes, Moskova’da CSKA’ya konuk

Turkish Airlines EuroLeague’de 2021-2022 sezonun 24. haftası devam ediyor. Bugün (2 Şubat) haftanın kalan üç maçı oynanacak. 

Fenerbahçe Beko, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda ASVEL’i 85-76 mağlup ederek 2022’deki namağlup unvanını sürdürdü. Üst üste üçüncü, toplamda 10. galibiyetini alan Fenerbahçe’de Devin Booker, DyShawn Pierre ve Marko Guduric üçlüsü toplam 47 sayı üretti. ASVEL’in en skorer ismi ise, 23 sayıyla oynayan Elie Okobo oldu.

Karşılaşmanın özet görüntüleri:

Bugün (2 Şubat) EuroLeague’de altı takım birbirlerine rakip olacak. Anadolu Efes, saat 20:00’de Moskova’da CSKA’nın karşısına çıkacak. Can sıkıcı Zenit mağlubiyetinin ardından ING Basketbol Süper Ligi’nde Fenerbahçe Beko’yu 20 sayıyla mağlup eden Efes, artık istikrarlı bir çıkış arıyor.

2 Şubat Çarşamba gününün programı şöyle:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.