Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Selim Kuneralp ve Senem Görür ile Kordiplomatik (6): Emekli Büyükelçi Yaşar Yakış ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın BAE ziyaretinin perde arkası

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE). Uzun süre boyunca BAE’yi 15 Temmuz’un finansörü olmakla suçlayan Türkiye’nin bu temasları, 2020’nin son yıllarından itibaren uzmanlar tarafından Türkiye dış politikasındaki U dönüşlerinden biri olarak yorumlanıyor. Peki, bölgesel ve küresel olarak aynı pozisyonlarda bulunmadığımız Abu Dabi ile ilişkilerde yeni bir sayfa açılabilir mi? Türkiye’nin BAE ile normalleşmesi, Ortadoğu’daki dengeleri ne şekilde değiştirir? Türkiye, Esad ile normalleşebilir mi? Emekli büyükelçi ve AKP’nin ilk dışişleri bakanı Yaşar Yakış, Selim Kuneralp ve Senem Görür ile Kordiplomatik’te yorumladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.