Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Pekin 2022: Finlandiyalı kayakçı Remi Lindholm’un penisi dondu

2022 Pekin Kış Olimpiyatları’nda Finlandiya’nın kros kayağı takımında boy gösteren Remi Lindholm’un, soğuk rüzgarlar ve aşırı düşük sıcaklıklara karşı yaklaşık 1 saat 16 dakika boyunca mücadele ettiği 30 kilometrelik yarış sırasında penisi dondu.

Çin’in başkenti Pekin’de 4 Şubat – 20 Şubat 2022 tarihlerinde düzenlenen 24. Kış Olimpiyat Oyunları, dünkü (20 Şubat) kapanış töreniyle sona erdi. 19 Şubat Cumartesi günü, Zhangjiakou Ulusal Kros Kayak Merkezi’nde düzenlenen kayak kros erkekler 50 kilometre toplu çıkış yarışında ise Finlandiyalı kayakçı Remi Lindholm oldukça zor anlar yaşadı. 30 kilometrelik parkuru soğuk rüzgarlar ve aşırı düşük sıcaklıklarda yaklaşık 1 saat 16 dakikada tamamlayan kayakçının penisi dondu. Yarışı 28. sırada tamamlayan Remi Lindholm, Fin basınına verdiği demeçte ”Yarışı son erdirdiğimde vücudumun hangi kısmının bir miktar donmuş olduğunu tahmin edebiliyorsunuzdur” dedi. Parkuru, ”hayatının en zor yarışlarından biri” olarak nitelendiren Lindholm, donma tehlikesi nedeniyle kısalttığı etabı sıcak su torbasıyla tamamlamak zorunda kaldı. Fin kayakçı, yarışı tamamlayıp ısınmaya başladığında ise çektiği acının “dayanılmaz hale geldiğini” söyledi. Lindholm, geçen yıl Finlandiya’nın Ruka kentindeki yarışta da benzer soğuklar ile mücadele etmiş ve penisi yine donmuştu.

Aşırı soğuk nedeniyle başlaması bir saat ertelenen ve parkuru 20 kilometre kısaltılan yarışı, Rusya Olimpiyat Komitesi’nden (ROK) Aleksandr Bolshunov kazandı.

https://twitter.com/XCSwarriors/status/1495062048803373063?s=20&t=jLdKkAYTd2nbyNVUMuej3g

Kaynak: The Guardian

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.