Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kılıçdaroğlu’nun Diyarbakır programı belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Diyarbakır programının ayrıntıları belli oldu. “Kadim şehirde kadim birliktelik için geliyoruz” sloganı ile yapılacak ziyarette CHP lideri, kadınlar, gençler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla bir araya gelecek.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha önce iki kez ertelenen Diyarbakır ziyaretini 10 Mart’ta gerçekleştirecek. “Kadim şehirde kadim birliktelik için geliyoruz” sloganıyla düzenlenecek ziyarette Kılıçdaroğlu’na, genel başkanı yardımcıları ve milletvekilleri de eşlik edecek.

Kadınlar, gençler, STK temsilcileri ve muhtarlarla bir araya gelecek

10 Mart Perşembe günü otelde kadınlarla kahvaltı yapacak olan Kılıçdaroğlu, ardından Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde CHP’ye katılımlar için düzenlenen törene geçecek. Sur ilçesinde esnafı ziyaret edecek olan Kılıçdaroğlu, STK temsilcileri ve muhtarlarla bir otelde bir araya gelecek, hemen ardından ise gençlerle toplantı yapacak.

11 Mart Cuma günü ise Dicle Toplumsal Araştırmaları Merkezi’nin (DİTAM) bir otelde düzenleyeceği, “Tigris Diyalogları” toplantısına katılacak olan Kılıçdaroğlu, gazeteciler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve davetlilerin sorularını yanıtlayacak. CHP lideri Diyarbakır programının ardından Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine geçecek.

Milletvekilleri kente gitti

Kılıçdaroğlu’nun Diyarbakır ziyareti öncesi Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, İzmir Milletvekili Ednan Arslan, Muğla Milletvekili Mürsel Alban ve İstanbul Milletvekili Özgür Karabat kente gitti. Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere ise yarın (8 Mart) Diyarbakır’a gidecek.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.