Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ali Babacan, 27 Mart’taki altılı buluşma öncesi çıktığı liderler turunu tamamladı

Altı muhalefet partisi lideri 27 Mart Pazar akşamı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi’nin ev sahipliğinde bir araya gelecek. Buluşma öncesi liderler turuna çıkan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, ziyaretlerini bugün tamamladı. 

CHP, İYİ Parti, DEVA Partisi, Saadet Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti liderleri 27 Mart Pazar günü DEVA Partisi’nin ev sahipliğinde bir araya gelecek. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, pazar günkü buluşmanın öncesinde diğer siyasi parti liderleri ile teker teker görüştü. Bugün sırasıyla Kemal Kılıçdaroğlu, Gültekin Uysal ve Temel Karamollaoğlu ile görüşen Babacan, liderler turunu tamamladı. Babacan dün Ahmet Davutoğlu’nu, pazartesi günü ise Meral Akşener’i ziyaret etmişti.  

Medyascope’un edindiği bilgilere göre Babacan, ziyaret ettiği liderlerle 27 Mart Pazar akşamı yenecek yemeğin yerini ve altılı zirvede ele alınacak konuları değerlendirdi. 

Liderler pazar günü Bilkent Otel’de bir araya gelecek

Altı muhalefet partisi lideri DEVA Partisi’nin ev sahipliğinde 27 Mart Pazar günü yine yemekli bir toplantıda buluşacak. DEVA kaynaklarından edinilen bilgiye göre liderler, Bilkent Otel’de bir araya gelecek. Görüşme saat 19.00’da başlayacak. 

Ortak metin de Bilkent Otel’de imzalanmıştı

Altı lider 28 Şubat’ta Bilkent Otel’de düzenlenen imza töreninde mutabık kaldıkları güçlendirilmiş parlamenter sistem metnini imzalayarak kamuoyu ile paylaşmıştı. Altı parti genel başkanı ilk kez 12 Şubat Cumartesi günü CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ev sahipliğinde Ankara Ahlatlıbel’de bir akşam yemeğinde buluşmuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.