Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Yazar Ergün Poyraz’a saldırıyla ilgili beş şüpheli tutuklandı

Yazar Ergün Poyraz’ın Aydın’ın Kuşadası ilçesindeki evinin önünde darp edilmesine ilişkin gözaltına alınan altı şüpheliden beşi tutuklandı.

Yazar Ergün Poyraz’ın 11 Nisan’da Kuşadası’na bağlı Davutlar Mahallesi’ndeki evinin önünde darp edilmesine ilişkin gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden R.A, sulh ceza hakimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken T.B, Z.B, S.B, R.B. ve V.Ç. tutuklandı.

Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’nde tedavisi tamamlanan yazar Ergün Poyraz ise taburcu edildi.

Ne olmuştu?

Yazar Ergün Poyraz, 11 Nisan’da Davutlar Mahallesi’ndeki evinin önünde darp edilmiş, polis altı şüpheliyi gözaltına almıştı. Şüphelilerden kardeş olan T.B. ve Z.B’nin ilçede faaliyet gösteren bir inşaat firmasının sahibi olduğu belirtilmişti.

Yazar Ergün Poyraz, saldırının arkasında Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in olduğunu iddia etmiş, Günel ise Poyraz hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.