Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Çifte olimpiyat şampiyonu Chloe Kim, mental sağlığını korumak adına ara verdiğini açıkladı

Snowboard’da son iki olimpiyatta şampiyon olan Chloe Kim, 2022-2023 sezonunda mental sağlığına odaklanmak amacıyla spora ara verdiğini açıkladı.

22 yaşındaki Birleşik Amerikalı sporcu,yorucu bir yıldan sonra kendi mental sağlığına odaklanabilmek için spora ara verdiğini açıkladı. 2018 Pyeongchang Kış Olimpiyat Oyunları’nda kazandığı altın madalya ile, snowboard branşının “halfpipe” dalında, altın madalya kazanan en genç kadın sporcu olarak tarihe geçen Kim, 2022 Pekin Kış Olimpiyat Oyunları’nda ise bu başarısını tekrarlamıştı.

Ayrıca Chloe Kim yaptığı açıklamada, sadece zihinsel olarak yenilenmeye ihtiyacı olduğunu ve bu aradan sonra eğlence dolu hayata geri dönmek istediğini belirtti. Sadece bu anın tadını çıkarmak ve sonrasında da kendini yeniden hazır hissettiğinde de geri dönmek istediğini belirtti. Geri döndüğünde de üçüncü madalyanın peşinden gitmek istediğini vurguladı.

Chloe Kim’e, Pekin’de Altın Madalya Getiren Performansı:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.