Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Misli.com Sultanlar Ligi finallerinde üçüncü maç sona erdi: Fenerbahçe Opet seride 2-1 öne geçti

VakıfBank Spor Sarayı’nda dün (6 Mayıs) oynanan Misli.com Sultanlar Ligi finallerinin üçüncü karşılaşmasından 3-1’lik setlerle galip ayrılan konuk ekip Fenerbahçe Opet, seride de 2-1 öne geçti.

İki takım arasında oynanan seride, ilk kez deplasman galibiyeti elde eden taraf olan Fenerbahçe Opet, şampiyonluğa bir galibiyet uzaklıkta. VakıfBank’ın ise seride hata yapma lüksü kalmadı.

Karşılaşmaya iyi başlayan VakıfBank ilk seti 25-20’lik skorla kazanarak 1-0 öne geçti. Büyük çekişmeye sahne olan ikinci sette ise Arina Fedorevtseva ve Meryem Boz’un karşılık ace serileri iki takımın da farkı açmasına engel oldu. Setin son puanında pozisyon hatası yapan VakıfBank 26. sayıyı hediye etti ve 26-24’lük skorla Fenerbahçe Opet üstün gelerek setlerde durumu 1-1’e getirdi. Aldığı ikinci setle birlikte ivme yakalayan Fenerbahçe Opet, Melissa Vargas’ın etkili oyunuyla baştan sona önde götürdüğü üçüncü seti 25-17 kazanarak setlerde de 2-1 öne geçti. Dördüncü sette de VakıfBank’ın hatalarından 10 sayı elde eden Fenerbahçe Opet set 25-19, karşılaşmayı da 3-1 kazanmayı bildi. Seride 2-1 öne geçen Fenerbahçe Opet, bir galibiyet daha alırsa sezonu şampiyon tamamlayacak.

Fenerbahçe Opet’de Melissa Vargas 25 sayı ile maçın en skorer ismi olurken, Arine Fedorevtseva da 21 sayı ile mücadele etti. Ev sahibi VakıfBank’ta ise Isabelle Haak’ın 20, Gabi Guimares’in 17 sayısı yeterli olmadı.

Nesef kesen ralli:

Meryem Boz ve Arina Fedorevtseva’nın ikinci setteki karşılıklı ace serileri :

Fenerbahçe Opet’den galibiyet paylaşımı:

Fenerbahçe Opet seyircisiyle galibiyeti kutluyor:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.